Εταιρία

Η εταιρία Σεϊρίδης βρίσκεται στο χώρο του εμπορίου από το 1967. Στόχος μας ήταν πάντα η γρήγορη και ποϊοτική εξυπηρέτηση των πελατών. Τα τελευταία 10+ χρόνια δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του γάμου και της βάπτισης.Συνδυάζουμε για εσάς την πολυετή εμπειρία με την αισθητική και την κομψότητα για να δημιουργήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και να ομορφύνουμε τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας.

Μέσα από μια τεράστια γκάμα Υλικών αλλά και έτοιμων Προϊόντων δίνουμε λύσεις σε Επαγγελματίες, Ερασιτέχνες και Ιδιώτες. Ακολουθώντας τη διεθνή τάση DIY (Do It Yourself ή Φτιάξτο Μόνος/η σου), πρωτοπορούμε στο χώρο μας με την ολοένα και αυξανόμενη ποικιλία υλικών για τις κατασκευές σας, διατηρώντας πάντα ωστόσο την Ποιότητα και τη Μοναδικότητά τους.

Μέσα από το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα θα βρείτε Υλικά, για την κάλυψη Events(Γάμου, Βάπτισης, Δεξίωσης, Αρραβώνα, Πάρτυ, Γιορτής κ.α.), για Στολισμούς και Διακόσμηση κάθε θεματολογίας, για Συσκευασία Προϊόντων και Αγαθών (βιοτεχνίες και εργαστήρια μεταποίησης προϊόντων), καθώς επίσης για κάθε είδους Χειροτεχνίες.

Επισκεφθείτε το κατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 28, για να δείτε από κοντά την γκάμα μας σε κορδέλες, υφάσματα, τούλια, ή την έκθεση μας, Βαλαωρίτου 30, για να διαλέξετε ανάμεσα από τις έτοιμες προτάσεις μας αυτό που σας ταιριάζει.

Για Ενοικίαση Εξοπλισμού σε Events Γάμου ή Βάπτισης επικοινωνείτε μαζί μας μέσω σχετικής Φόρμας Επικοινωνίας ή τηλεφωνικά στο 2310 537 256 & 2310 537 252.

Σας ευχόμαστε Καλή Περιήγηση!

Με εκτίμηση

Η ομάδα του S Δημιουργείν